vrijdag 20 juni 2014

What to wear to ... Een bruiloft

Ik vind het erg moeilijk om een outfit samen te stellen naar een bruiloft. Je wilt tenslotte de bruid niet overtreffen, maar hoe zorg je dat je een goede indruk maakt maar de bruid niet overtreft?




(Bron: www.dailymail.co.uk)

Er zijn natuurlijk veel dingen om rekening mee te houden? Is de bruiloft overdag of 's avonds? Is het binnen of buiten etc etc. De belangrijkste regel voor een bruiloft is: draag geen wit! Alle kleuren van de regenbogen zouden nog een betere uitstraling geven dan wit.

Is de bruiloft overdag dan is een bloemenjurkje of pastelachtig jurkje perfect. In de avond kun je het niet gauw mis doen met een zwart jurkje. Deze jurkjes zijn ook prima geschikt als je niet precies weet hoe formeel de bruiloft is. Ze kunnen bij iedere gelegenheid.


(Bron: www.dresseslux.com)
Bovenstaande jurkjes zijn jurkjes die je zo in het dagelijks leven prima kunt dragen maar die ook uitstekend zijn voor een bruiloft. 

Voor vrouwen geldt ook eigenlijk altijd: draag een jurkje! Ook al staat er op de uitnodiging, casual kleding. In een spijkerbroek met topje maak je niet echt een goede indruk.

Dus wat voor jurkje het ook wordt, denk aan mijn tips en aan wat het beste bij je figuur past. Dan maak je ook tijdens een bruiloft een goede indruk.

xoxo Jaimy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten